"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 25. januar 2010

Faster-Luna fri-dag :)

Havde heldigvis fri i dag... Og den blev tilbragt sammen med Luna :) Vi skulle simpelthen bare hygge - og det gjorde vi :)

Vi startede også lige med lidt ekstra morgenmad, for jeg havde bagt boller i Ebeltoft, så vi skulle da lige have varme boller altså...! Derefter fik vi fodret fuglene udenfor med det gamle brød i brød-skuffen. Tror Luna synes det var "lidt" mærkeligt at kaste brød ud på jorden... Håber ikke hun gør det samme derhjemme :)

Hele formiddagen rendte hun rundt med mit nyindkøbte hippie-pandebånd. Det var faktisk rigtig godt til hende, for hun fik ikke hår ned i øjnene, gad vide om det var derfor hun beholdt det på så lang tid?

Ulle kom hjem, og så var jeg ellers kasseret!! HERLIGT - men ikke noget nyt, men jeg vænner mig altså ikke til det :) Men der blev med mellemrum set teletubbies, hvis ikke hun rendte rundt og pillede, dansede, hoppede, løb, sang, snakkede eller lignende - derfor også et billede med Poo :) Billedet i midten forneden er en meget sammenpresset/mast Peter Plys, der var havnet/gemt nede i en lampe - Hmmm så havde vi da lidt at grine af da Krudtuglen var taget hjem :)

Ps. Nu er det ikke fordi jeg ikke har været kreativ i weekenden, meeen mit projekt gik ikke liiiige efter planen. Ville lave et hæklet uglearmbånd med inspiration af Mette Westmose. Øhhh billeder kommer senere, når projektet har tilfredstillet hende, der hækler det :)

2 kommentarer:

  1. Jeg hepper på dig og dit uglearmbånd....hvor ser Luna sød ud med det pandebånd :-)

    SvarSlet
  2. Tak for opbakningen Mette... Er nået til vingerne, som det sidste, havde jo ikke stof med i sommerhuset, så valgte at hækle alle dele... hmm :)

    SvarSlet