"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 20. januar 2010

Snot på retur - og forlænget weekend i sigte :)

Opdatering skal der til :) Snottet er på retur - tror jeg da... Men halsen = hel gal! Blev i går aftes nødt til og sidde op og falde i søvn, ellers hostede jeg alt for meget - og det fortsatte i dag. Øv det føles som om mine lunger er på vej op hver gang jeg hoster - ØV :( (meget trist smiley)..

Meen der blev dog alligevel kreeret en smule... Fik lavet en lille ny dut til en glas-bøtte :) Og den blev selvfølgelig grøn - hvad ellers? Og som I kan se på billedet, ja så pynter den fint ind til de andre... Pt er der knapper i (som jeg ikke lige frem har mange af), så de ligger dernede og venter på flere :)
Derudover har jeg fået pakket en hulens masse, da vi jo skal i sommerhus i morgen i Ebeltoft - og jøses vi glæder os - og jøses hvor har jeg pakket meget... Brormand sagde: Hvaaa flytter i derop eller hva'? Jooo det gør vi - indtil søndag :) Min kæreste og jeg er blevet enige om, at der intet skal mangle, derfor er der virkelig blevet pakket (wii, øl, sodavand, film osv.) For ikke at nævne mad... har handlet en masse go mad i dag...! Det var jo en gave til ham fra mig - så der skal simpelthen overhygges.. Som I kan se på det ene billede, har jeg også pakket mit hækle-grej i min lille nye taske - kan jo ikke tage afsted uden. Og skal prøve at hækle nogen uglearmbånde, som Mette aka. Westmose har lavet. Synes simpelthen de er så søde - så det må prøves!

Har også sat et billede ind af en lille figur - en hund (mops)... Mini-Cosmo! Det har jeg fordi min svoger og svigerinde har den dejligste mops, som ofte er på ferie hos Ulrik og jeg... Og den er bare så sød, men ja, det er alle hunde jo, når man kender dem (tror jeg).. Okay frem til pointen - Cosmo har fået en form for anfald, hvor han blev lam i den ene side af ansigtet, det vil sige at øjet og munden hænger en smule i den ene side. Derfor har han svært ved at lukke det ene øje, når han skal sove og også svært ved at tygge sin mad... Han klarer den dog efter alt dette besvær, som jo er nyt for ham. Man ved ikke om det går væk i morgen, om en uge, om et år, eller om det nogensinde går væk :( Jeg tænker meget på den lille hund, som fylder en med SÅ meget glæde, og som bare er SÅ uheldig! Derfor er jeg glad for min lille Cosmo-figur, som står på vores reol, og er sammen med os hver dag... Dem der ikke har hund vil i øjeblikket tænke: Hvad fejler hun lige? Det er jo bare en hund! Men dem med hund tænker: Åhhh nej, en hund betyder så meget for familien, og den kan ikke undværes! Derfor har jeg det sådan - og jeg håber SÅ meget, at han snart bliver helt god igen... :)Håber I har haft en go dag derude... Jeg vil hoppe under dynen, så det snart bliver i morgen, så vi skal afsted... Mojn :)

3 kommentarer:

 1. Sikke en sød hund - og sikke en stakkel! Håber snart han bliver frisk igen! Kan sagtens forstå dig, har selv hund og han er så afgjort en del af familien;)

  SvarSlet
 2. Jeg kan også helt klart følge dig.
  Når der er noget galt med vores kæledyr er vi jo lige så bekymret som hvis det var vores børn.
  Har selv 2 dejlige tøser, 2 store hunde og 1 lille kat.

  SvarSlet
 3. Dejligt I kan sætte Jer ind i det... For ja man kan simpelthen blive så bekymret.. Og ja ham lille Cosmo er ikke engang min, men blot en feriehund, men man knytter sig sørme til dyr :)

  SvarSlet